ZOEK & BOEK

Vakantiewoningen Texel

Luxe vakantiewoningen op Texel


Op zoek naar een luxe villa of vakantiewoning op Texel? Wanneer u kiest voor een van onze accommodaties, zal het u aan niets ontbreken. Elke accommodatie heeft een eigen karakter. Bekijk ons aanbod en droom alvast helemaal weg!

Luxe Villa Duinbraam
De Texelse Dennen
8 Personen
6-persoons duurzame villa Bruine kiekendief
De Texelse Dennen
6 Personen
Boerderijwoning De Dukaat
Oosterend
6 Personen
Luxe Villa De Razende Bol
De Texelse Dennen
8 Personen
4-persoons wellness villa Grauwe kiekendief
De Texelse Dennen
4 Personen
6-persoons duurzame villa Blauwe kiekendief
De Texelse Dennen
6 Personen
Luxe Villa De Zandkes
De Texelse Dennen
8 Personen
Luxe Villa Familievilla Nieuw Zeeland
Oosterend
8 Personen
Monumentaal vakantiehuis 't Wambuis
Den Hoorn
6 Personen
Duinhuis De Velduil
De Cocksdorp
8 Personen
Duinhuis De Bosuil
De Cocksdorp
8 Personen
Boerderijwoning De Daalder
Oosterend
4 Personen
Boerderijwoning De Zilverling
Oosterend
6 Personen
Boerderijwoning De Gouden Rijder
Oosterend
6 Personen
Luxe Villa De Roggesloot
De Texelse Dennen
8 Personen
6-persoons duurzame villa Bleekersvallei
De Koog
6 Personen
6-persoons vakantiehuis Princenhof Princenhof 6 personen
De Cocksdorp
6 Personen
8-persoons vakantiehuis Princenhof Princenhof 8 personen
De Cocksdorp
8 Personen
4-persoons bungalow Zilte Bries
De Koog
4 Personen
4-persoons vakantiewoning 't Veldje
Den Hoorn
4 Personen
6-persoons landhuis Aldubo Vakantiehuis Aldubo
De Texelse Dennen
6 Personen

Alle accommodaties

22 accommodaties

Filter resultaten

Woonkamer
Keuken
Wellness
Overige
Algemeen
Parkeren

Villa Duinbraam ligt op één van de mooiste plekjes van Texel nabij bos en duin en midden in het unieke natuurgebied De Dennen dat onderdeel is van het Nationaal Park “Duinen van Texel”.

9.1
8
1
Den Burg

Natuurvillapark De Bleekersvallei Je eigen eiland op een eiland. Dat gevoel krijg je, zodra je natuur villapark De Bleekersvallei oprijdt. Een kleinschalig energieneutraal park, waar het begrip ‘buren’ een geheel nieuwe invulling krijgt met tien 6-persoons duurzame vakantiewoningen.

8.7
6
1
De Koog

Deze prachtige luxe ingerichte villa ligt op het kleinschalige en zeer rustige park ’t Hoogelandt én op één van de mooiste plekjes van Texel aan de rand van bos en duin. Midden in het unieke natuurgebied De Dennen dat onderdeel is van het Nationaal Park “Duinen van Texel”.

8.7
8
1
De Koog

De prachtige luxe ingerichte villa De Roggesloot ligt op het gemoedelijke bungalowpark ’t Hoogelandt.

8
1
De Koog

De in 2009 gebouwde vrijstaande rietgedekte boerderij, De Florijn, beschikt over 4 woningen die allen zeer comfortabel en sfeervol zijn ingericht. Door de vloerverwarming en de mooie houtkachels is het er in alle jaargetijden goed toeven. Buiten elke woning vindt u een eigen terras op het zuiden. Voor kinderen is de grote tuin rond de boerderij een waar speelparadijs (ruim 1000 m2). Ook is er ruime parkeergelegenheid bij de boerderijwoningen. Het voorhuis was vroeger hét domein van het boerengezin. De Gouden Rijder is zo’n voorhuis. Met alle kenmerken van weleer.

9.7
6
1
Oosterend

De in 2009 gebouwde vrijstaande rietgedekte boerderij, De Florijn, beschikt over 4 boerderijwoningen die allen zeer comfortabel en sfeervol zijn ingericht. Door de vloerverwarming en de mooie houtkachels is het er in alle jaargetijden goed toeven. Buiten elke woning vindt u een eigen terras op het zuiden. Voor kinderen is de grote tuin rond de boerderij een waar speelparadijs (ruim 1000 m2). Ook is er ruime parkeergelegenheid bij de Florijn. Droomt u van landelijk wonen? Dan past De Zilverling perfect in het plaatje. De geur van houten vloeren en een prachtige lichtval krijgt u op de koop toe.

6
1
Oosterend

De in 2009 gebouwde vrijstaande rietgedekte boerderij, De Florijn, beschikt over 4 boerderijwoningen die allen zeer comfortabel en sfeervol zijn ingericht. Door de vloerverwarming en de mooie houtkachels is het er in alle jaargetijden goed toeven. Buiten elke woning vindt u een eigen terras op het zuiden. Voor kinderen is de grote tuin rond de boerderij een waar speelparadijs (ruim 1000 m2). Ook is er ruime parkeergelegenheid bij de Florijn. 4-persoons boerderijwoning De Daalder laat u kennismaken met het landleven. Gelegen in het polderland en vlakbij de Waddenzee.

9
4
1
Oosterend

Ruisende bomen, een luxe villa en méters eigen grond. De Cocksdorp ligt om de hoek, het strand op pakweg 1 km fietsen en op steenworp afstand 'in de duinen verscholen' de 18 holes golfbaan De Texelse. Wat wilt u nog meer?

8
1
De Cocksdorp

Een luxe vakantiewoning op 7000 m2 eigen grond, nabij De Cocksdorp. Gelegen in een duinpan, omringd door bos. Met recht een bijzondere ontdekking op Texel!

8.6
8
1
De Cocksdorp

In deze lieflijke woning 't Wambuis heeft u vrij uitzicht op de landerijen en duinen. De woning bevindt zich aan de rand van het dorp, vlak bij de duinen en op minder dan 10 minuten fietsen van het strand (3,1 km). Een ideale uitvalsbasis om volop van Texel te kunnen genieten.

8.1
6
1
Den Hoorn

De Bruine Kiekendief ligt verscholen in een groene oase op één van de mooiste plekjes van Texel, nabij bos en duin en midden in het unieke natuurgebied De Dennen dat onderdeel is van het Nationaal Park “Duinen van Texel”. Deze duurzame en energieneutrale 6-persoons villa is o.a. voorzien van een regendouche, sunshower, buitensauna en loungeset met vuurhaard om heerlijk te kunnen relaxen. Kortom; ultiem genieten onder de Texelse sterrenhemel. De Bruine Kiekendieven ligt verscholen in een groene oase op één van de mooiste plekjes van Texel nabij bos en duin en midden in het unieke natuurgebied De Dennen dat onderdeel is van het Nationaal Park “Duinen van Texel”.

6
1
Den Burg

Zilte Bries, gelegen aan de bosrand en nabij het nationaal park Duinen van Texel ligt deze sfeervolle geschakelde 4-persoons bungalow. De bungalow heeft een heerlijke besloten tuin waar je lekker kunt genieten van de Texelse zon. Het strand, de zee, de duinen, Ecomare en Strandpaal 17 liggen op steenworp afstand van de Zilte Bries. Kom, geniet en ontspan.

8.6
4
1
De Koog

De Blauwe Kiekendief ligt verscholen in een groene oase op één van de mooiste plekjes van Texel, nabij bos en duin en midden in het unieke natuurgebied De Dennen dat onderdeel is van het Nationaal Park “Duinen van Texel”. Deze duurzame en energieneutrale 6-persoons villa is o.a. voorzien van een regendouche, sunshower, buitensauna en loungeset met vuurhaard om heerlijk te kunnen relaxen. Kortom; ultiem genieten onder de Texelse sterrenhemel.

6
1
Den Burg

Pal tegenover het Nationaal Park Duinen van Texel staat deze energieneutrale en duurzame wellness villa, welke verscholen ligt in een parchtige groene oase op eigen terrein. De Grauwe Kiekendief is onze 4-persoons wellness woning met eigen hammam, finse sauna, jacuzzi en heerlijke loungeset met vuurhaard waar u als gast kunt genieten van een heerlijke avond onder de mooie met sterren bezaaide Texelse hemel en beschikt over een heerlijke wellnessruimte.

4
1
Den Burg

Grenzend aan het unieke natuurgebied 'De Slufter' op Texel bieden wij u 4 sfeervol uitgeruste geschakelde vakantiewoningen voor 6 en 8 personen. Een prachtige locatie op Texel omringd door natuur. Via de grote trap, op steenworp afstand van de accommodaties, loopt u over de duinen en kijkt u uit over het natuurgebied, de duinen, het strand en de Noordzee. In dit vogelparadijs kunt u prachtige wandelingen en fietstochten maken.

9.1
6
De Cocksdorp