ZOEK & BOEK

Vakantiewoningen Texel

Luxe vakantiewoningen op Texel


Op zoek naar een luxe villa of vakantiewoning op Texel? Wanneer u kiest voor een van onze accommodaties, zal het u aan niets ontbreken. Elke accommodatie heeft een eigen karakter. Bekijk ons aanbod en droom alvast helemaal weg!

Luxe Villa Duinbraam
De Texelse Dennen
8 Personen
Duinhuis De Velduil
De Cocksdorp
8 Personen
4-persoons wellness villa Grauwe kiekendief
De Texelse Dennen
4 Personen
6-persoons duurzame villa Blauwe kiekendief
De Texelse Dennen
6 Personen
6-persoons duurzame villa Bruine kiekendief
De Texelse Dennen
6 Personen
Luxe Villa De Zandkes
De Texelse Dennen
8 Personen
Monumentaal vakantiehuis 't Wambuis
Den Hoorn
6 Personen
Duinhuis De Bosuil
De Cocksdorp
8 Personen
Boerderijwoning De Daalder
Oosterend
4 Personen
Boerderijwoning De Zilverling
Oosterend
6 Personen
Boerderijwoning De Gouden Rijder
Oosterend
6 Personen
Luxe Villa De Roggesloot
De Texelse Dennen
8 Personen
6-persoons duurzame villa Bleekersvallei
De Koog
6 Personen
6-persoons vakantiehuis Princenhof Princenhof 6 personen
De Cocksdorp
6 Personen
8-persoons vakantiehuis Princenhof Princenhof 8 personen
De Cocksdorp
8 Personen
6-persoons landhuis Aldubo Vakantiehuis Aldubo
De Texelse Dennen
6 Personen
4-persoons bungalow Zilte Bries
De Koog
4 Personen

Alle accommodaties

18 accommodaties

Filter resultaten

Woonkamer
Keuken
Wellness
Overige
Algemeen
Parkeren

Villa Duinbraam ligt op één van de mooiste plekjes van Texel nabij bos en duin en midden in het unieke natuurgebied De Dennen dat onderdeel is van het Nationaal Park “Duinen van Texel”.

8
1
Den Burg

Natuurvillapark De Bleekersvallei Je eigen eiland op een eiland. Dat gevoel krijg je, zodra je natuur villapark De Bleekersvallei oprijdt. Een kleinschalig energieneutraal park, waar het begrip ‘buren’ een geheel nieuwe invulling krijgt met tien 6-persoons duurzame vakantiewoningen.

6
1
De Koog

Deze prachtige luxe ingerichte villa ligt op het kleinschalige en zeer rustige park ’t Hoogelandt én op één van de mooiste plekjes van Texel aan de rand van bos en duin. Midden in het unieke natuurgebied De Dennen dat onderdeel is van het Nationaal Park “Duinen van Texel”.

8
1
Den Burg

De prachtige luxe ingerichte villa De Roggesloot ligt op het gemoedelijke bungalowpark ’t Hoogelandt.

8
1
Den Burg

Het voorhuis was vroeger hét domein van het boerengezin. De Gouden Rijder is zo’n voorhuis. Met alle kenmerken van weleer.

6
1
Oosterend

Droomt u van landelijk wonen? Dan past De Zilverling perfect in het plaatje. De geur van houten vloeren en een prachtige lichtval krijgt u op de koop toe.

6
1
Oosterend

4-persoons boerderijwoning De Daalder laat u kennismaken met het landleven. Gelegen in het polderland en vlakbij de Waddenzee.

4
1
Oosterend

Ruisende bomen, een luxe villa en méters eigen grond. De Cocksdorp ligt om de hoek, het strand op pakweg 1 km fietsen en op steenworp afstand 'in de duinen verscholen' de 18 holes golfbaan De Texelse. Wat wilt u nog meer?

8
1
De Cocksdorp

Een luxe vakantiewoning op 7000 m2 eigen grond, nabij De Cocksdorp. Gelegen in een duinpan, omringd door bos. Met recht een bijzondere ontdekking op Texel!

8
1
De Cocksdorp

In deze lieflijke woning 't Wambuis heeft u vrij uitzicht op de landerijen en duinen. De woning bevindt zich aan de rand van het dorp, vlak bij de duinen en op minder dan 10 minuten fietsen van het strand (3,1 km). Een ideale uitvalsbasis om volop van Texel te kunnen genieten.

6
1
Den Hoorn

Pal tegenover het Nationaal Park Duinen van Texel zijn per 1 juni 2021 drie nieuwe energieneutrale villa’s in de verhuur welke verscholen in het groen liggen op een eigen terrein. De Kiekendieven hebben een heerlijke lounge set waar u als gast kunt genieten van een heerlijke avond onder de mooie met sterren bezaaide Texelse hemel

6
1
Den Burg

Zilte Bries, gelegen aan de bosrand en nabij het nationaal park Duinen van Texel ligt deze sfeervolle geschakelde 4-persoons bungalow. De bungalow heeft een heerlijke besloten tuin waar je lekker kunt genieten van de Texelse zon. Het strand, de zee, de duinen, Ecomare en Strandpaal 17 liggen op steenworp afstand van de Zilte Bries. Kom, geniet en ontspan.

4
1
De Koog

Pal tegenover het Nationaal Park Duinen van Texel komen per 1 juni 2021 drie nieuwe energieneutrale villa’s in de verhuur welke verscholen in het groen komen te liggen op een eigen terrein. De drie Kiekendieven hebben een heerlijke loungeset waar u als gast kunt genieten van een heerlijke avond onder de mooie met sterren bezaaide Texelse hemel

6
1
Den Burg

Pal tegenover het Nationaal Park Duinen van Texel komen per 1 juni 2021 drie nieuwe energieneutrale villa’s in de verhuur welke verscholen in het groen komen te liggen op een eigen terrein. De Grauwe Kiekendief is onze 4-persoons wellness woning met eigen hammam, whirpool, en heerlijke loungeset waar u als gast kunt genieten van een heerlijke avond onder de mooie met sterren bezaaide Texelse hemel en beschikt over een heerlijke wellnessruimte.

4
1
Den Burg

Grenzend aan het unieke natuurgebied 'De Slufter' op Texel bieden wij u 4 sfeervol uitgeruste geschakelde vakantiewoningen voor 6 en 8 personen. Een prachtige locatie op Texel omringd door natuur. Via de grote trap, op steenworp afstand van de accommodaties, loopt u over de duinen en kijkt u uit over het natuurgebied, de duinen, het strand en de Noordzee. In dit vogelparadijs kunt u prachtige wandelingen en fietstochten maken.

6
De Cocksdorp