ZOEK & BOEK

Over ons

Luxe accommodaties op Texel


De Pelikaan Vakantiewoningen verhuurt luxe en moderne accommodaties op Texel. De vakantiewoningen zijn verspreid over verschillende locaties op het eiland. Naast de vakantiewoningen die wij verhuren, beschikken wij tevens over een cateringbedrijf en een wijnbar/traiteur.

De Pelikaan Vakantiewoningen


Verspreid over Texel liggen onze luxe villa’s, vakantiewoningen en boerderijwoningen. Deze accommodaties zijn bijzonder en exclusief: ze beschikken over veel ruimte, liggen op een rustige locatie en bieden veel luxe en comfort. De accommodaties bieden plek aan 4, 6 of 8 personen.

 

Bekijk onze luxe vakantiewoningen Bekijk onze luxe vakantiewoningen Verhuurbemiddeling en beheer via De Pelikaan Vakantiewoningen Verhuurbemiddeling en beheer via De Pelikaan Vakantiewoningen

Oudeland: wijnbar, restaurant en traiteur


Zin in een goed glas wijn en lekker eten? Met honderdveertig verschillende wijnen op de kaart en een keuken waar gekookt wordt volgens het Dutch Cuisine principe: duurzaam, lokaal én verantwoord bent u bij Oudeland aan het juiste adres. Heeft u zin in een kopje koffie met huisgemaakte patisserie? Ook dat kán! Bij Oudeland staat het product centraal, geen overbodige luxe en alles met liefde voor de natuur. Heeft u zo genoten van die ene fles wijn of van dat lekkere taartje? Dan neemt u hem toch mee vanuit de traiteur naar uw (vakantie)woning? Bij Oudeland kunt u ongedwongen tafelen in een ontspannen setting en dit gevoel thuis zelfs voortzetten!

> Bekijk de website

Texel catering


Wij verzorgen al jaren de catering voor diverse evenementen, feesten, bruiloften, verjaardagen en recepties. Ontbijt, lunch, diner, (luxe) hapjes of complete buffetten: wij hebben veel ervaring en bieden diverse mogelijkheden.

 

Bezoek de website van de Texel catering Bezoek de website van de Texel catering