ZOEK & BOEK

Over ons

Luxe accommodaties op Texel


De Pelikaan Vakantiewoningen verhuurt luxe en moderne accommodaties op Texel. De vakantiewoningen zijn verspreid over verschillende locaties op het eiland. Naast de vakantiewoningen die wij verhuren, beschikken wij tevens over een cateringbedrijf en een wijnbar/traiteur.

De Pelikaan Vakantiewoningen


Verspreid over Texel liggen onze luxe villa’s, vakantiewoningen en boerderijwoningen. Deze accommodaties zijn bijzonder en exclusief: ze beschikken over veel ruimte, liggen op een rustige locatie en bieden veel luxe en comfort. De accommodaties bieden plek aan 4, 6 of 8 personen.

 

Bekijk onze luxe vakantiewoningen Bekijk onze luxe vakantiewoningen

Oudeland: wijnbar en traiteur


Ervaar het Oude Land van Texel op zijn puurst: ambachtelijk en met aandacht en liefde voor het product. U kunt hier terecht voor een kop koffie met patisserie, een goed glas wijn met bijpassend gerecht, complete culinaire ervaring of neem wat mee uit onze vitrines. 

Oudeland opent binnenkort!

Texel catering


Wij verzorgen al jaren de catering voor diverse evenementen, feesten, bruiloften, verjaardagen en recepties. Ontbijt, lunch, diner, (luxe) hapjes of complete buffetten: wij hebben veel ervaring en bieden diverse mogelijkheden.

 

Bezoek de website van de Texel catering Bezoek de website van de Texel catering