ZOEK & BOEK

TEXEL

TEXEL ALS VAKANTIEBESTEMMING


Dat Texel een fijne vakantiebestemming is, hoeven we eigenlijk niet meer uit te leggen. Op slechts twintig minuutjes varen van Den Helder vindt u een oase van rust, ruimte en natuur. Onlangs werd het eiland zelfs door Lonely Planet verkozen tot één van de beste Europese vakantiebestemmingen.

Diverse mogelijkheden

De mogelijkheden op Texel zijn divers. Niet alleen vindt u er prachtige en zeer diverse natuurgebieden, er is ook genoeg te ontdekken en beleven. Regelmatig worden er leuke evenementen georganiseerd en ook aan activiteiten zal het niet ontbreken. Onze luxe vakantieaccommodaties zijn gelegen op verschillende locaties op Texel.
Ontdek meer over deze locaties.

De Dennen


Onze luxe, 8-persoons villa’s ‘De Zandkes’, ‘De Roggesloot’ en ‘Duinbraam’ en de luxe woningen Blauwe kiekendief, Bruine kiekendief en Grauwe kiekendief (wellness) zijn gelegen nabij De Dennen. Natuurgebied De Dennen is onderdeel van het Nationaal Park ‘Duinen van Texel’ en biedt volop mogelijkheden. In de directe omgeving vindt u een aantal leuke restaurantjes en zowel de bruisende dorpen Den Burg en De Koog zijn dichtbij.

De Cocksdorp


De Cocksdorp ligt in het Noorden van Texel. Hier vindt u onze luxe 8-persoons accommodaties ‘De Velduil’ en ‘De Bosuil’. Gelegen in een duinpan en omringd door bos bieden deze duinhuizen veel privacy. De Cocksdorp is een gezellig dorpje met diverse winkeltjes en eetgelegenheden. Breng een bezoekje aan de vuurtoren of ontdek het bijzondere natuurgebied De Slufter. Nabij De Slufter bieden wij de luxe vakantiehuizen 'Princenhof 6 personen' en 'Princenhof 8 personen' aan. 

Oosterend


Oost is als vakantiebestemming wat minder bekend, maar zeker niet minder leuk. Tijdens een wandeling door het nabijgelegen dorpje Oosterend voelt het alsof de tijd heeft stilgestaan. Onze boerderijwoningen ‘De Zilvering’, ‘De Gouden Rijder’, en ‘De Daalder’, zijn gelegen op boerderij De Florijn, in het voormalige vissersdorpje Oost. De boerderijwoningen liggen vlakbij De Waddenzee.

Den Hoorn


Den Hoorn is een heerlijk rustig dorp voor uw vakantie op Texel. Slenter door de pittoreske straatjes of maak een culinaire stop bij een van de restaurants (waaronder een sterrenrestaurant!). In Den Hoorn verhuren wij de 6-persoons vakantiewoning ’t Wambuis. ’t Wambuis is een rijksmonument, gelegen aan de rand van het dorp en op minder dan 10 minuten fietsen van het strand. 

De Koog


Op het in 2019 aangelegde natuurvillapark Bleekersvallei (nabij De Koog), verhuren wij luxe en duurzame 6-persoons vakantiewoningen. Ook de 4-persoons bungalow Zilte Bries is gelegen in De Koog.  De Koog is de perfecte vakantieplek voor iedereen die houdt van de combinatie strand en gezelligheid. De gezellige badplaats biedt een keur aan eetgelegenheden en een groot aantal winkeltjes.