ZOEK & BOEK

SERVICE EN EXTRA'S

ECHT GENIETEN VAN UW VAKANTIE


Vakantie is genieten. Bij De Pelikaan Vakantiewoningen begrijpen we dat het ultieme vakantiegevoel begint bij net dat beetje extra luxe en service. Daarom bieden wij een hoge service en kunt u desgewenst diverse extra’s toevoegen tijdens het boeken van de accommodatie. Bekijk de mogelijkheden! 

Onze service

Bij aankomst zijn uw bedden standaard opgemaakt, liggen er badlinnen en keukenlinnen voor u klaar en zijn er diverse guest supplies aanwezig. Ook wordt u verrast met leuke Texelse attenties.

Extra’s


Ultiem genieten? Reserveer dan fijne extra's. Bij aankomst zorgen wij ervoor dat alles klaar staat, wel zo gezellig en gemakkelijk! Ook kunt u direct online fietsen reserveren en bieden wij de mogelijkheid voor catering aan.

 

Vervoer 


Goed voorbereid het eiland ontdekken? 

Veerboot 

Als u naar Texel reist koopt u een retourticket (zonder datum). Deze kunt u bij een beperkt aantal bemande poortjes op de veerhaven aanschaffen of vooraf op de website van de Teso. Het ticket dat u vooraf koop kan ook bij de onbemande elektronische poorten worden gebruikt.

Fietsen op Texel

Op Texel kunt u naar hartenlust fietsen. Het eiland biedt ruim 140 km fietspad. U kunt ervoor kiezen eigen fietsen mee te nemen of fietsen bij ons te huren met de daarbij behorende levering aan huis en pechhulp onderweg. U kunt fietsen online reserveren. De tarieven variëren van € 11,00 per dag voor een standaard fiets met versnellingen tot € 22,00 voor een elektrische fiets. Voor honden, kinderen, duofietsers en sportievelingen zijn er ook verschillende mogelijkheden. Vraag ons gerust om meer informatie. We helpen u graag.  

Openbaar vervoer

Connexxion brengt u in Den Helder van het Centraal Station naar de veerhaven. Op Texel rijdt Connexxion onder de naam Texelhopper. Het openbaar vervoer op Texel bestaat uit buslijn 28 die op vaste tijden rijdt en uit kleine busjes die u vooraf dient te reserveren. Buslijn 28 rijdt tussen de Veerhaven, Den Burg Centrum en De Koog. De kleine Texelhopper busjes brengen u van en naar een paar honderd opstapplaatsen verspreid over het eiland. Deze Texelhopper busjes dienen minimaal 30 minuten van tevoren gereserveerd te worden. Uw reis kunt u plannen en reserveren op Texelhopper.nl

Parkeren

Op Texel kunt u vrijwel overal parkeren als u over een parkeervignet beschikt. Dit elektronische vignet is gekoppeld aan uw kenteken. Een vignet is online te verkrijgen via de gemeente Texel op de pagina https://texelevignet.nl/. Tarieven zijn respectievelijk €10, €20 en €30 voor een dag, een week of een jaar. 

+ Lees meer

Elektrische auto's


Rijdt u elektrisch? Dan vindt u bij onderstaande woningen een elektrische laadpaal die u kunt bedienen met uw pas.