|
gb nl de
fb-icon.png

Vakantiewoningen Texel

Luxe vakantiewoningen Texel


Op zoek naar een luxe vakantiewoning op Texel met veel privacy? Of u nu kiest voor een villa, boerderijwoning of het pareltje van De Pelikaan Vakantiewoningen ’t Wambuis, het zal u aan niets ontbreken. Elke accommodatie heeft een eigen karakter. Bekijk het aanbod en droom alvast helemaal weg! 

De Texelse Dennen

De Pelikaan Vakantiewoningen verhuurt moderne accommodaties op verschillende locaties. In de Texelse Dennen vindt u luxe 8-persoons vakantiewoningen.


Luxe 8-persoons villa's

De Cocksdorp

In De Cocksdorp, het meest noordelijke dorpje van Texel, staan twee duinhuizen in een riante duinvallei (ruim 7000m²): De Bosuil en De Velduil. Beide woningen zijn geschikt voor 8 personen en beschikken over veel privacy.


8-persoons duinhuizen

Oosterend

Bent u op zoek naar een unieke accommodatie op rustige locatie op Texel? Dan zijn de vier boerderijwoningen gelegen in de authentieke stolp De Florijn ideaal. De woningen zijn geschikt voor 4 tot 6 personen en gelegen nabij het nostalgische dorpje Oosterend


4- en 6-persoons boerderijwoningen

Den hoorn

Het pareltje van De Pelikaan Vakantiewoningen (en misschien wel van Texel) vindt u aan de rand van het pittoreske en culturele dorpje Den Hoorn. Wilt u het eiland "op sien Texels" beleven dan schiet u met 't Wambuis in de roos! Een lieflijk rijksmonument geschikt voor 4 tot 6 personen. 

6-persoons rijksmonument

De koog

Villapark Bleekersvallei is momenteel nog in aanbouw, maar beschikbaar vanaf 1 juli 2020! 

Dit kleinschalige ecologische parkje is autoluw en ligt op een fantastische locatie aan de rand van het Nationaal Park Duinen van Texel. Een verblijf in één van deze mooie villa’s staat dan ook garant voor rust en ruimte. Rondom de villa heeft u een riante tuin die wordt omringd door groen. U kunt uitgebreid genieten van de omgeving op het terras van de villa. Strijk neer op het terras en steek de barbecue aan voor een heerlijke ontspannen avond.


Duurzame  6-persoons villa's