|
nl gb de
fb-icon.png

Vakantiewoningen Texel

Luxe vakantiewoningen Texel


Op zoek naar een luxe vakantiewoning op Texel? Wanneer u kiest voor een van onze luxe 8-persoons villa’s of 4- en 6-persoons eilandlodges, zal het u aan niets ontbreken. Elke accommodatie heeft een eigen karakter. Bekijk ons aanbod en droom alvast helemaal weg! 

De Texelse Dennen

De Pelikaan Vakantiewoningen verhuurt moderne accommodaties op verschillende locaties. In de Texelse Dennen vindt u onze luxe 8-persoons vakantiewoningen.


Luxe 8-persoons vakantiewoningen

De Cocksdorp

In De Cocksdorp, het meest noordelijke dorpje van Texel, staan twee ruime villa's: De Bosuil en De Velduil. Beide villa's op Texel zijn geschikt voor 8 personen en beschikken over veel ruimte en privacy.


Ruime 8-persoons villa's

Oosterend

Bent u op zoek naar een unieke accommodatie op rustige locatie op Texel? Dan zijn onze eilandlodges ideaal. Geschikt voor 4 tot 6 personen en gelegen in een authentieke woonstolp. Onze bungalows zijn gelegen nabij het nostalgische dorpje Oosterend


Mooie 4 en 6-persoons eilandlodges

Den hoorn

Wilt u het eiland "op sien Texels" beleven? Dan biedt De Pelikaan Vakantiewoningen u 't Wambuis. Een prachtige monumentale woning aan de rand van Den Hoorn. Geschikt voor 4 tot 6 personen. 


Authentieke 6-persoons vakantiewoning

De koog

Villapark Bleekersvallei is in aanbouw! Binnenkort meer.  


Luxe 6-persoons vakantiewoningen