|
gb nl de
fb-icon.png

Texel

Texel als vakantiebestemming


Dat Texel een fijne vakantiebestemming is, hoeven we eigenlijk niet meer uit te leggen. Op slechts twintig minuutjes varen van Den Helder vindt u een oase van rust, ruimte en natuur. Onlangs werd het eiland zelfs door Lonely Planet verkozen tot één van de beste Europese vakantiebestemmingen.

Diverse mogelijkheden

De mogelijkheden op Texel zijn divers. Niet alleen vindt u er prachtige en zeer diverse natuurgebieden, er is ook genoeg te ontdekken en beleven. Regelmatig worden er leuke evenementen georganiseerd en ook aan activiteiten zal het niet ontbreken. Onze luxe vakantieaccommodaties zijn gelegen op verschillende locaties op Texel.
Ontdek meer over deze locaties.

De Dennen


Onze luxe, 8-persoons villa’s ‘De Zandkes’, ‘De Roggesloot’, ‘De Razende Bol’ en ‘De Brummel’ zijn gelegen nabij De Dennen. Natuurgebied De Dennen is onderdeel van het Nationaal Park ‘Duinen van Texel’ en biedt volop mogelijkheden. In de directe omgeving vindt u een aantal leuke restaurantjes en zowel de bruisende dorpen Den Burg en De Koog zijn dichtbij.

De Cocksdorp


De Cocksdorp ligt in het Noorden van Texel. Hier vindt u onze luxe 8-persoons accommodatiesDe Velduil’ en ‘De Bosuil’. Gelegen in een duinpan en omringd door bos bieden deze villa’s veel privacy. De Cocksdorp is een gezellig dorpje met diverse winkeltjes en eetgelegenheden. Breng een bezoekje aan de vuurtoren of ontdek het bijzondere natuurgebied De Slufter.

Oosterend


Oost is als vakantiebestemming wat minder bekend, maar zeker niet minder leuk. Tijdens een wandeling door het nabijgelegen dorpje Oosterend voelt het alsof de tijd heeft stilgestaan. Onze eilandlodgesDe Dukaat’, ‘De Zilvering’, ‘De Gouden Rijder’, en ‘De Daalder’, zijn gelegen op boerderij De Florijn, in het voormalige vissersdorpje Oost. De eilandlodges liggen vlakbij De Waddenzee.