|
gb nl de
fb-icon.png

Service en extra's

Echt genieten van uw vakantie


Vakantie is genieten. Bij De Pelikaan Vakantiewoningen begrijpen we dat het ultieme vakantiegevoel begint bij net dat beetje extra luxe en service. Daarom bieden wij een hoge service en kunt u desgewenst diverse extra’s toevoegen tijdens het boeken van de accommodatie. Bekijk de mogelijkheden! 

Onze service


Bij aankomst zijn uw bedden standaard opgemaakt, liggen er badlinnen en keukenlinnen voor u klaar en zijn er diverse guest supplies van Rituals aanwezig. Ook wordt u verrast met leuke Texelse attenties.

Extra’s


Ultiem genieten? Reserveer dan fijne extra's. Bij aankomst zorgen wij ervoor dat alles klaar staat, wel zo gezellig en gemakkelijk! Ook kunt u direct online fietsen reserveren en bieden wij de mogelijkheid voor catering aan.

Vervoer 


Goed voorbereid het eiland ontdekken? Er zijn verschillende mogelijkheden met betrekking tot het vervoer naar en op Texel.

Veerboot 

Als u naar Texel reist koopt u een retourticket (zonder datum). Deze kunt u bij een beperkt aantal bemande poortjes op de veerhaven aanschaffen of vooraf op de website van de Teso. Het ticket dat u vooraf koop kan ook bij de onbemande elektronische poorten worden gebruikt.

Fietsen op Texel

Op Texel kunt u naar hartenlust fietsen. Het eiland biedt ruim 140 km fietspad. U kunt ervoor kiezen eigen fietsen mee te nemen of fietsen bij ons te huren met de daarbij behorende levering aan huis en pechhulp onderweg. U kunt fietsen via e-mail bij ons reserveren. Stuurt u dan een e-mail naar info@depelikaanvakantiewoningen.nl met uw gegevens, de naam van de vakantiewoning, huurperiode (van de fietsen) en het aantal fietsen dat u wenst te huren. De tarieven variëren van €9,50 per dag voor een standaard fiets met versnellingen tot €20,00 voor een elektrische fiets. Voor honden, kinderen, duofietsers en sportievelingen zijn er ook verschillende mogelijkheden. Vraag ons gerust om meer informatie. We helpen u graag.  

Openbaar vervoer

Connexxion brengt u in Den Helder van het Centraal Station naar de veerhaven. Op Texel rijdt Connexxion onder de naam Texelhopper. Het openbaar vervoer op Texel bestaat uit buslijn 28 die op vaste tijden rijdt en uit kleine busjes die u vooraf dient te reserveren. Buslijn 28 rijdt tussen de Veerhaven, Den Burg Centrum en De Koog. De kleine Texelhopper busjes brengen u van en naar een paar honderd opstapplaatsen verspreid over het eiland. Deze Texelhopper busjes dienen minimaal 30 minuten van tevoren gereserveerd te worden. Uw reis kunt u plannen en reserveren op Texelhopper.nl

Parkeren

Op Texel kunt u vrijwel overal parkeren als u over een parkeervignet beschikt. Dit elektronische vignet is gekoppeld aan uw kenteken. Een vignet is online te verkrijgen via de gemeente Texel op de pagina https://texelevignet.nl/. Tarieven zijn respectievelijk €10, €20 en €30 voor een dag, een week of een jaar. 

Elektrische auto's


Rijdt u elektrisch dan heeft u bij alle woningen de mogelijkheid uw auto te laden. Hetzij aan huis of bij een daarvoor geschikte laadpaal. Laadpalen te bedienen met laadpas zijn te vinden bij de duurzame villa's Bleekersvallei, de duinwoningen in De Cocksdorp en de boerderijwoningen in Oosterend.

Beoordelingen van onze gasten


Midweek

Een super vakantiehuis, van alle gemakken voorzien. Een echt thuisgevoel.

de Witt-Nobel Met oudere kinderen
12 jun. 2019
de prijs...

Grote tuin. Ruim 1300 euro voor 2 hele dagen en 3 nachten in april.. duur!
goed schoon en een goede keuken.

cathelijn hoynck Familie12 apr. 2019 - 15 apr. 2019
Wat een gezellige woning

Wij zijn er met de kerst geweest. Bij aankomst stond er zelfs al een opgetuigde kerstboom. Dit getuigd nu echt van sfeer en beleving

Jansen Met oudere kinderen
05 jan. 2018
Top ligging

Voor een weekend golfen is dit echt een fantastische locatie. Op de fiets naar de 18 holes baan. Dit laatste is zeker een toegevoegde waarde voor Texel. Fijn ontvangst bij de receptie.

Fauteur Met oudere kinderen
30 apr. 2018
Geweldig eiland

Met een club vrouwen hebben wij het eiland verkend. De bierbrouwerij, garnalenkotter en we hebben uitgebreid gedineerd bij Rebecca. Voor volgend jaar hebben wij al weer gereserveerd. Bedankt en tot snel

Topideo Met oudere kinderen
03 aug. 2018
Heerlijk grote woning

De Brummel hebben wij als zeer prettig ervaren. Mooie ruime woningen. Voor ons als gezin prima. Je loopt zo het bos in en dat is met een hond wel heel prettig.

Groot, de Met oudere kinderen
15 sep. 2018
Fantastisch huis

Prachtig sfeervol huis van alle gemakken voorzien. Super schoon heerlijke bedden. Goed uitgeruste keuken. Kortom fantastisch huis voor een heerlijk comfortabel verblijf. Ligging lekker centraal.

Fam Munsterman Met oudere kinderen
09 apr. 2017
Wat een luxe!

Als je een luxe onderkomen zoekt voor een vakantie op Texel, dan is De Brummel zeker een aanrader! De accommodatie is zeer nieuw en voorzien van alle gemakken. De bedden zijn erg comfortabel (hebben wij wel eens anders meegemaakt) en het is erg fijn dat elke slaapkamer een eigen badkamer heeft. Als gezin met volwassen kinderen (+aanhang) hebben wij dit als zeer prettig ervaren. Zeker voor herhaling vatbaar.

Wildenburg Met oudere kinderen
14 okt. 2016
Rust en ruimte

Wat een rust en ruimte ervaar je bij De Velduil! Een mooi, groot huis met een prima inrichting. De bedden zijn fijn en De Cocksdorp is een gezellig dorp. Wij hebben ons goed vermaakt.

De Waard
17 nov. 2016
Fijn appartement

De Gouden Rijder is een fijn appartement, op een rustige locatie op Texel. Het appartement was netjes ingericht en voorzien van alle benodigdheden. Voor de kinderen is er een grote tuin, dat biedt enorm veel vrijheid! Wij hebben een prima vakantie gehad in Oost. Er is niet veel te doen, maar andere (drukkere) dorpjes en activiteiten zijn goed te bereiken.

Meijer Met oudere kinderen
23 sep. 2016